17 Feb 2010

New Profile Pic!

Today I have been working on a new illustration for my profile picture here on Blogger. I liked the photo but thought it was a bit boring in black/white, so I drew a self-portrait for the first time since school. What do you think, does it look like me?

5 Comments:

moryn said...

You are good girl! Fan du e grym!
Lisa ma lisa! Jag har ett uppdrag till dig.. OM DU VILL asså... när du har booring o sånt kan du få fixa en grej till mig..du e ju skit duktig på det du gör.. jag tänkte att jag skulle skicka en bild till dig på alina som du ska få måla av.. och göra om den till tecknad, så ska jag tatuera in den på min kropp... :) bara om du vill.. tycker du e så jävla duktig.

Lisa said...

Oj, tack så mycket Moryn!
Shit, värsta pressen att det ska bli bra om du ska tatuera in bilden! Men det skulle jag kunna göra, men då får du lova att tatuera in adressen till min hemsida också som reklam!:) ha ha nämen skämt åsido kan du ju få säga till dina kompisar att läsa min blogg:)
Men skicka bilden du så ska jag se när jag har tid, imorgon kommer min mamma på besök så kan inte denna vecka men eventuellt kan jag börja nästa v. Ska det va liknande stil som i profil bilden? Och du, det är svårt att få teckningar att bli riktigt lika de man ritar av så om du inte tycker det ser ut som Alina så tar jag inte illa upp, men jag ska försöka!:)

moryn said...

jag kan till och med tatuera in din bloggadress...;-) nää men klart jag ska göra reklam för dig. Guud de e inte bråttom.. ska göra den i chile nästa år... :)eller kanske tidigare.. men det kommer inte ske inom tre månader iaf..;-P men jag hade tänkt att kanske ta en profilbild av henne å så kan du få göra henne till en liten älva...? fint? du får testa lite allt möjligt om du vill.. jag tycker bara du e grym på de du gör. Geishan var så vacker!

Lisa said...

Jamen då så, då är det lugnt med deadline:) Älv-idén lät jättegullig, det skulle nog va superfint! Tack vad snäll du är, gillar också geishan, borde måla fler såna..:)

Mary Poppins said...

Wow, looks great!

Post a Comment

Thanks for your thoughts!
xo Lisa

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...